sâmbătă, 23 iunie 2018

CDLXXI. 924825 + 90000 EURO

     1_6B, taze merka i dunéla prez GAL TTB 924.825 euro. Makár či i mogalu da pišati projekte i drugje orgánizácji, out i hurtata za napreduvanjétu na seláta, obštnite sa bili puzván da si ubádati za kako ima nužda seku tejna obšnust.

    Ud  dumetvanjétu na kašti, sportni terenve, putéći, kapéli u grobištite du novi i moderni kompjutere za obžtnite sa iskanjéta na obštnustite.

















 Druga merka i 6/1A u kujatu idna firma proba da ujdini sate manenite páure za taj zágjnu da možati da si uzmložat háznata. U tozi projekt se išti i se-j udubrilu 90.000 euro. No, se vidi či horata sa málku uplášni i homa se mislati na komunisćija  Kulektiv.
     
     Vájda za sapćásati či áz nisam pudpisali  dvata “Ráporta”,  i tuj spured či rábota u obštinata Denta, pa  da ni dumati drugjete obštnust či pumágam s neštu, ali tagla za Denta proti drugjete. Cigurnu či nikade ništi se tréfva takozi neštu. Sate ud toze komitet se borati za štuti po mlogja projekte da badati udubréni i platéni i na dálja, či le treba da menati i prez drugja “race” détu gj udubrevati.






       I žélimi na sate uspeh , da izpalnat i zavaršati teze, dnés udubréni projekte za napreduvanj kantu po dubari žuvoti na horata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu